1 2 3 4 5 6 7 8

KOE keittiö

Esa Vesmanen on tutkinut KOE-keittiössä ihmisen ja luonnon vuorovaikutusta. Vesihana on muuttunut lähteeksi, sähköliesi avotuleksi ja liesituuletin leijuvaksi suodatinpilveksi. Vertikaalisesta Maa-puutarhasta voi poimia lähiruokaa.

KOE-keittiö esiteltiin ensimmäisen kerran 2005 Washington DC:ssä Sauma-näyttelyssä, jonka jälkeen se on kiertänyt eri puolilla maailmaa. KOE-keittiön toteutuksessa olivat mukana Durat, Franke Finland, Järvikylän kartano, Selki-Asema ja WB-Sails

Esa Vesmanen on tutkinut KOE –keittiössä ihmisen ja luonnon vuorovaikutusta. Voimmeko lisätä keittiötilojen viihtyisyyttä tuomalla luonnonelementit paremmin esille ja käden ulottuville? Vesihana on muuttunut lähteeksi, sähköliesi avotuleksi ja liesituuletin ilmavaksi suodatinkankaaksi. Vertikaalisesta puutarhasta voimme poimia lähiruokaa.

KOE –keittiö esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran 2005 Washington DC:ssä Sauma –näyttelyssä, jonka jälkeen keittiö on kiertänyt eri puolilla maailmaa. KOE –keittiön toteutuksessa olivat mukana Durat, Franke Finland, Järvikylän kartano, Selki-Asema ja WB-Sails.KOE –keittiö esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran 2005 Washington DC:ssä Sauma –näyttelyssä, jonka jälkeen keittiö on kiertänyt eri puolilla maailmaa. KOE –keittiön toteutuksessa olivat mukana Durat, Franke Finland, Järvikylän kartano, Selki-Asema ja WB-Sails.

Lue lisää X