1-2-3-Helsinki! Design en Seine – Näyttely- ja kalustesuunnittelu

1-2-3-Helsinki! Design en Seine oli Suomen Ranskan instituutin tuottama ja Esa Vesmasen kuratoima tapahtuma. Se toteutettiin osana maineikasta pariisilaista Designer’s Days-muotoilutapahtumaa sekä World Design Capital Helsinki 2012-ohjelmaa.

1-2-3-Helsinki! Design en Seine oli Suomen Ranskan instituutin tuottama ja Esa Vesmasen kuratoima tapahtuma. Se toteutettiin osana maineikasta pariisilaista Designer’s Days-muotoilutapahtumaa sekä World Design Capital Helsinki 2012- ohjelmaa.

Näyttelyarkkitehtuurista vastasivat Pure Designin Esa Vesmanen ja Laura Järvinen. Seinen rannalle sijoitetut värikkäät merikontit esittelivät uusinta suomalaista muotoilua, arkkitehtuuria ja muotia. Tapahtuma sai ansaittua huomiota pariisilaisyleisön ja median keskuudessa. Suomalaiset muotoilijat ja yritykset saivat uusia asiakaskontakteja Ranskan markkinoilla 1-2-3-Helsinki! Design en Seine oli Suomen Ranskan instituutin tuottama ja Esa Vesmasen kuratoima tapahtuma. Se toteutettiin osana maineikasta pariisilaista Designer’s Days-muotoilutapahtumaa sekä World Design Capital Helsinki 2012-ohjelmaa.

Näyttelyarkkitehtuurista vastasivat Pure Designin Esa Vesmanen ja Laura Järvinen. Seinen rannalle sijoitetut värikkäät merikontit esittelivät uusinta suomalaista muotoilua, arkkitehtuuria ja muotia. Tapahtuma sai ansaittua huomiota pariisilaisyleisön ja median keskuudessa. Suomalaiset muotoilijat ja yritykset saivat uusia asiakaskontakteja Ranskan markkinoilla.

1-2-3-Helsinki! Design en Seine VIDEO 

1-2-3-Helsinki! Design en Seine VIDEO 

1-2-3-Helsinki! Design en Seine VIDEO 

Tutustu projekteihin