Transformation exhibition – Exhibition and furniture design

Kohti kestävää muutosta

Transformation is an exhibition at the Museum of Finnish Architecture focusing on sustainable approaches to architecture and building design. The display highlights an array of environmental approaches, explored from ecological, social and cultural perspectives.

Näyttelyarkkitehtuurin on suunnitellut Pure Design ja kestävä kehitys on huomioitu myös toteutuksessa. Näyttelyrakenteet on tehty ”korttitalotekniikalla” ilman ruuveja, nauloja tai liimaa kierrätettävästä Re-board materiaalista ja suomalaisesta männystä.

Muutos-näyttely - Näyttelysuunnittelu

Nora Tapper on tehnyt tilaan näyttävän Hiillos-veistoksen. Veistoksen konsepti on Pekka Hännisen, Yrjö Suonnon ja Nora Tapperin yhteistyötä. Muuton näyttely kestävän kehityksen eri ulottuvuuksista ja keinoista, joilla arkkitehtuuri voi ratkoa siihen liittyviä haasteita. Näyttely tarjoaa tietoa kestävästä rakentamisesta ja avaa aihetta muuan muassa ekologisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta.

Näyttelyarkkitehtuurin on suunnitellut Pure Design ja kestävä kehitys on huomioitu myös toteutuksessa. Näyttelyrakenteet on tehty ”korttitalotekniikalla” ilman ruuveja, nauloja tai liimaa kierrätettävästä Re-board materiaalista ja suomalaisesta männystä. Nora Tapper on tehnyt tilaan näyttävän Hiillos-veistoksen. Veistoksen konsepti on Pekka Hännisen, Yrjö Suonnon ja NoraMuutos on näyttely kestävän kehityksen eri ulottuvuuksista ja keinoista, joilla arkkitehtuuri voi ratkoa siihen liittyviä haasteita. Näyttely tarjoaa tietoa kestävästä rakentamisesta ja avaa aihetta muuan muassa ekologisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta.

Näyttelyarkkitehtuurin on suunnitellut Pure Design ja kestävä kehitys on huomioitu myös toteutuksessa. Näyttelyrakenteet on tehty ”korttitalotekniikalla” ilman ruuveja, nauloja tai liimaa kierrätettävästä Re-board materiaalista ja suomalaisesta männystä. Nora Tapper on tehnyt tilaan näyttävän Hiillos-veistoksen. Veistoksen konsepti on Pekka Hännisen, Yrjö Suonnon ja Nora Tapperin yhteistyötä. Tapperin yhteistyöt